Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ježikača

27. 7. 2010 1:31
udělat pořádný smažák

s kůrčičkou, akorát propečený, aby netekl a nebyl studený, to je věda. a utopenci taky.  posledně jsem je jedla naložené spolu s kyselým zelím, dále klasicky s cibulí a feferonečkou, pepř, nový koření, hořčičný semínko, troška oleje a nálev. křupalo mi za ušima.

ta věc, co popisujete, že jste si dávali na tahu z Vagonu se odborně nazývá p.ča s kytarou.

0 0
možnosti

Rob J.H.

27. 7. 2010 12:28
Re: udělat pořádný smažák

A jo! Uplně jsem zapomněl na tenhle poetický a hlavně výstižný název, diky za připomínku :-) 

0 0
možnosti

nyny.

23. 7. 2010 15:57
mňam

naprostý souhlas ;-D

0 0
možnosti

Stobka

23. 7. 2010 12:31
Dám si ho ráda i v dobré restauraci

doma se mi jeden kus nechce obalovat

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

23. 7. 2010 11:43
smažák budiž pochválen

a utopenec třikrát. :-)R^ karma

0 0
možnosti

Bětka

23. 7. 2010 11:31
Tvargle

Smažák až tak nemusím,ale jakmile mi hospoda nabídne smažené tvarůžky,nechají mě chladnou i lachtanní ouška se slavičími jazýčky.;-D

0 0
možnosti

milinek

23. 7. 2010 10:19
Ikea

Do konce srpna je v Ikea smažák i s přílohou za 20.- Kč No nekupto:-)

0 0
možnosti

misaviki

23. 7. 2010 10:16
?

Já vůbec nechápu, proč se někdo nad něčím ofrňuje. Proč by měl být utopenec nebo smažák hnůj? Je to přece podle chuti dotyčného. I pravá svíčková se dá zkazit a může být hnusná a přesně tak smažák může být vynikající. Já bych např. nevzala do pusy sushi, syrové ryby ať si jedí vydry nebo ten, kdo má na to chuť. Nechápu, proč by měl být někdo lepší a "in" jen proto, že jí nebo nejí to či ono.

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.