Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aretta

16. 11. 2011 22:06
Náhodou

mně to vyhovuje:-) Horší by bylo, kdybych měla tendenci furt sledovat, jestli o něco převratného nepřicházím:-))

0 0
možnosti

Aretta

16. 11. 2011 22:08
Re: Náhodou

Už jsem se chytla... jsem zapomněla, že já to vlastně platím, i když nekoukám....asi jsem si zvykla, že toho, co nevyužívám, platím tolik, že mě tohle až tak nebere... chjo..

0 0
možnosti

qqx

16. 11. 2011 0:29
.

Na to, že nemáte televizi, máte podivuhodný přehled o tom, co tam dávají a jakou to má kvalitu.

JInak já osobně jsem s ČT celkem spokojen. A navíc - bez ČT by do dneška digitalizace nebyla.

0 0
možnosti

jarinka

15. 11. 2011 19:14
Kdo chce sledovat televizi,

určitě si něco vybere, například na čété dvojce. Já nemám na televizi čas, ale každou sobotu si ho udělám na Muže na radnici. Je mi zcela jedno, co si kdo o těchto seriálech myslí, ale je fakt, že se u každého dílu sejdeme celá rodina, dokonce i mladý. Podobné to bylo u staré Nemocnice, u Sanitky, u Ženy za pultem aj. Zvláštní, ale je to tak.

1 0
možnosti

laduk

15. 11. 2011 18:25
hm..

Dneska jakoby všechno dělaly rychlokvašky, na to se koukat nedá. V tom bych souhlasil

0 0
možnosti

kluk.od.lopaty

15. 11. 2011 16:41
Tak dávají blbiny... No a co?

Kdyby je nedávali, tak nemáme na co nadávat! A když není na co nadávat, tak vlastně nežijeme! A ještě jedna věc. Sestřich je blbost! Málokdo něco sestřichne.... Ale o tom to není....;-)

0 0
možnosti

Rob J.H.

15. 11. 2011 17:35
Re: Tak dávají blbiny... No a co?

juj, to jsem se koukám vytáCH :) Už jsem to opravil, díky za upozornění. Jinak klidně bych si zanadával i na levnější věci, než jsou prachy nacpané do chřtánu všelijakým Janečkům a štědrá charita pro "tvůrce", kteří by v normálním tržním prostředí šli žebrotou. :-)

0 0
možnosti

quasar11

15. 11. 2011 16:05
nechápu

fakt nechápu vaše rozhořčení. V televizi dávají blbiny! No a co??? Je to snad prostředek jediného nepracovního vyžití? Pokud mám v hlavě mozek a nechci strávit všední večer u přiblblého seriálu, tak si přečtu knížku, zahraju si s rodinou karty, nebo nějakou jinou hru, půjdu do kina, nebo si třeba zaplavat... Váš nářek mi přijde v rovině: večer se nudím, nevím co mám dělat, internet mě nebaví a jediné co mě uspokojí je televize, ale když ony v ní jdou jenom hovadiny... Já jsem tvůrcům televizních programů vděčný. Díky nim netrávím u bedny moc času a je to dobře. Pokud chci vidět nějaký super film, seženu si ho na DVD a pustím jen když chci, třeba když leje, nebo když marodím. Svého šestiletého syna učím stejnému chování a tuhle mě mile překvapil slovy: "tati pustíš mi pohádky od pana Wericha (na CD mluvené!) v televizi jdou zase jen Pokémoni..."

0 0
možnosti

Rob J.H.

15. 11. 2011 16:12
Re: nechápu

Víte, to rozhořčení pramení z toho, že nás ČT stojí spoustu peněz a živí královsky řadu parazitů. Blbiny ať si dává kde chce kdo chce, ale za svoje, jako to dělají komerční televize. Jinak máte pravdu, když se na něco nechci koukat, tak nekoukám a je mi to buřt. Ovšem docela mi vadí, že ačkoli televizi vůbec nemám a ČT považuju za kravskou, doplácím na ni. Článek byl tak nějak o tom :-)

0 0
možnosti

petrph

15. 11. 2011 16:00
Lepší už to skutečně nebude

Protože ty nově natáčené TV pořady jsou mnohem horší než ty staré. :-)

0 0
možnosti

Pickup Anddropoff

15. 11. 2011 15:53
Nezoufejte: bude hur

CT je opravdu dinosaurus, ktery by uz nemel zit nebo by se mel nekam ulozit do muzea. Nova nabizi trapny vyber z toho nejhorsiho ceskeho a americkeho, miliony hospodynek hltaji telenovely rano ci vecer a CT je pro duchodce, kteri mohou vzpominat na stare, dobre casy. Pak neni divu, ze vetsina lidi hleda filmy na internetu, kde si muze vybrat film dle sveho gusta a bez trapneho dabingu. CT vsak bude vysavat kapsy dal a jednou, verim, se dockame i tech aktualit a kdo vi, mozna i socialistickych reklam.

1 0
možnosti

ashenshugar

15. 11. 2011 15:12
Máte pravdu,

nabídková paleta socialistických českých televizí je skutečně tragická.Taková NOVA mě vždy rozesměje jejich "premiérami" 3-4 let starých filmů, jejichž komplex méněcennosti umocní ještě příšerným českým dabingem.Mladý člověk si stejně raději svůj film či seriál pustí přes online videopůjčovnu, koupí na blue-ray či stáhne z internetu.

Klasickému televiznímu vysílání odzvonilo.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.