Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

23. 11. 2011 13:40
Dotaz

Jak poznáte, že má olej na pánvi tu správnou teplotu? Posledně jsem to nějak přehnal, a když jsem tam pak nasypal hranolky, vypadalo to na chvíli jako když hoří ropný vrt:-P

0 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

23. 11. 2011 20:19
Re: Dotaz

Podle Mistra, staci plivnout, kdyz to prska, je to dobryR^

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

23. 11. 2011 21:00
Re: Dotaz

já si jednu hranolku nakrájím na kostičky a ty mám pak jako pokusné vzorky. Když osušená kostička prská...prohlásím to za dobrou teplotu. :-)

1 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

23. 11. 2011 21:19
Re: Dotaz

Díky, tohle jsem potřeboval vědětR^

0 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

29. 11. 2011 20:20
Re: Dotaz

hodit trosku strouhanky, pokud se zacina smazit a "bubla", tak je teplota dobra, nebo lze vlozit maly vzorek toho, co chcete smazit a uvidite

1 0
možnosti
MM

captain cook

30. 11. 2011 4:52
Re: Dotaz

babiccina metoda

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.