Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
L-OSM
Lobo - obchodník s mozky
23. 11. 2011 13:40
Dotaz
Jak poznáte, že má olej na pánvi tu správnou teplotu? Posledně jsem to nějak přehnal, a když jsem tam pak nasypal hranolky, vypadalo to na chvíli jako když hoří ropný vrt
0
0
možnosti
JR
Smoking Lilly
23. 11. 2011 20:19
Re: Dotaz
Podle Mistra, staci plivnout, kdyz to prska, je to dobry
1
0
možnosti
S
SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně
23. 11. 2011 21:00
Re: Dotaz
já si jednu hranolku nakrájím na kostičky a ty mám pak jako pokusné vzorky. Když osušená kostička prská...prohlásím to za dobrou teplotu. :-)
1
0
možnosti
L-OSM
PA
Pickup Anddropoff
29. 11. 2011 20:20
Re: Dotaz
hodit trosku strouhanky, pokud se zacina smazit a "bubla", tak je teplota dobra, nebo lze vlozit maly vzorek toho, co chcete smazit a uvidite
1
0
možnosti
MM
- Počet článků 137
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.