Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

14. 2. 2012 0:02
Je mi to líto,

ale cítím z toho článku něco, jako normalizaci.

Slyšel jsem tolik soudruhů, kteří říkali co ti protestující nesmí dělat a že ničí národní majetek.

No a byla z toho revolta a převrat. Ale vletěli jsme ve většině z bláta do louže.

Máme teď jiný režim, kterému vládnou straničtí hlupáci, kteří zdemolovali naše hospodářství, rozkradli co mohli, zadlužili nás všechny a přitom dřou jak koně a mastí si kapsy penězi.

A to zase chcete kázat něco o poškozování soukromého majetku politických stran?;-D!!

0 0
možnosti
RF

franc@fírek nevl.dvojče

14. 2. 2012 0:21
Re: Je mi to líto,

Aby nezapadlo, co?:-) Normalizaci sem nepleťte, o té pan Hřebíček nepíše.

1 0
možnosti
VC

vena65

22. 12. 2011 12:51
Nemyslím si

že Matějka = Svobodní. V úplně každé straně najdete někoho, kdo se vám bude zajídat, přestanete kvůli tomu chodit k volbám?

0 0
možnosti
VC

vena65

22. 12. 2011 12:52
Re: Nemyslím si

Jinak se zbytkem článku souhlas a řekl bych, že by s ním souhlasila i většina Svobodných.

0 0
možnosti
MG

bitkar

22. 12. 2011 12:27
svobodni nerovna se Matejka, koho vlastne volite?

ctete hlavne blogy pana Macha. A rad bych celkem vedel koho budete priste volit, kdyz ne svobodne. Jen kvuli obcasnym "extremismum" (na obecne korektni pomery) pana Matejky je skoda je zatracovat. On pan Matejka ma v leccems pravdu, to musite uznat. Ale je fakt, ze ne vzdy s nim souhlasim. Ale i tak tu shodu vidim na uctyhodnych 90%. Taky jsem proti niceni majetku. Pan Smetana, a to jste nenapsal, hlavne bojuje proti tomu, ze ho soudi manzelka Ivana Langera. A to je prave ten paradox v tyhle zemi. Odmita trest od ni. Ale proc se neodvolal, to je mi zahadou. Nicmene je fakt, ze trest byl celkem vpohode. Pan Smetana je dle me odvazny, ale uz trosku padly na hlavu. I tak ma ale respekt. Mozna kdyby ho soudil nekdo jiny, tak by odpracoval tech 100 hodin a bylo by. Je to trosku slozity problem. A tady bych jeste upozornil, ze pan matejka nekdy zjednodusuje az moc, ackoliv zjednoduseni je nekdy na miste.

0 0
možnosti
DM

Aretta

14. 12. 2011 21:29
Zvláštní....

od Vás snesu i politické téma...R^

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

14. 12. 2011 19:33
Lesk a bída Svobodných....Jako od Balzaca

:-)Berte to ode mě jako uznání, p.Hřebíčku.R^ Velice záslužný článek.

0 0
možnosti
JV

Jan Veselý

14. 12. 2011 16:19
Klasické postupy pana Matějky a bohužel často i Svobodných.

Ač zastánce konzervativních a pravicových hodnot, ale jen těch, které se mu líbí. Ač odsuzuje dluhy, sám dluží. Ač odsuzuje líné nepracující Řeky, kteří své ouzo v klidu popíjejí v pracovní době, sám nepracuje a popíjí údajně portské a neodpustí si své tradiční lattéčko ráno i večer...

Inu prostě František Matějka, zakládající člen Svobodných. :-)

5 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

14. 12. 2011 19:25
Re: Klasické postupy pana Matějky a bohužel často i Svobodných.

Inu, vyčůraný prosťáček Matějka.:-)

1 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

14. 12. 2011 9:34
díky

za příspěvky v diskusi, nemám čas odpovídat jednotlivě, ale stejně koukám, že jsme se pochopili - i s těmi co souhlasí, i s těmi co nesouhlasí a souhlasit nebudou, takže není co dodat.

Akorát mě nakrk pan Presler s větou "Hřebíček používá ke svému zviditelnění kolegu Matějku a není to poprvé." Je to poprvé. Měl jsem blog "Pan Paulczynski bojuje za čistou rasu" a dvakrát byl v názvu pan Kroupa, když jsme spolu polemizovali o drogách, a pak jsem našel ještě "odpověď panu Pleskačovi" v názvu blogu o Werichovi a Voskovcovi. Při tom množství spisovánek, co jsem tu už p.t. čtenářstvu vnutil, to není snad zas tak moc "pokusů o zviditelnění" pomocí jmen jiných klolegů v názvu.

1 0
možnosti
C

cojanato

14. 12. 2011 0:46
Edmunde, lituji,...

ale berete Františka asi příliš vážně.:-/ Až poznáte jen část nepříjemné pravdy, dojdete k rozčarování. Indicie a dosavadní skutečnosti ukazují závažné skutečnosti a důkazy o Matějkově minulosti a působnosti, kterou se veřejně chlubit nikdy nebude moci.

3 0
možnosti
PK

dolch

14. 12. 2011 1:50
Re: Edmunde, lituji,...

Já jsem spíš Edmundův příspěvek pochopil tak, jako že není dobré brát pana Matějku na lehkou váhu. Už tady v minulosti byli týpci, kterým se zkraje všichni jen smáli, a nakonec je smích přešel. Namátkou třeba dvacátá léta v jedné naší sousední zemi na západě :-)

3 0
možnosti
C

Cynyc_

13. 12. 2011 19:49
Nepochopení

Pak Hřebíček argumentuje proti panu Matějkovi, jako by jeho články bral vážně. Zjevně mu uniklo to zásadní: pan Matějka je populista a nic jeako argument v pravém slova smyslu ho nezajímá. K panu Smetanovi se přihlásil jen proto, že věří, že mu to u jeho cílové skupiny přinese popularitu, a na té páně Hřebíčkovy argumenty nemohou nic změnit, protože fakta a logika není něco, co by tuto skupinu zajímalo. Pan Matějka ví, co tato skupina potřebuje - povrchní a výhradně negativní emoce - a jako správný populista jí to v hojné míře dopřává.

5 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

13. 12. 2011 20:05
Re: Nepochopení

Matějku je třeba brát vážně. Nechci hájit obsah jeho článků, které mají velmi rozdílnou úroveň. Ale systém zdejšího blogu ho staví hodně vysoko, mívá vysokou karmu, je mezi VIP blogery a loni byl dokonce blogerem roku. Rozhodně bych jeho články nebral na lehkou váhu. :-/

1 0
možnosti
KJ

zpetak

13. 12. 2011 19:08
Hezky vecer.

Precetl jsem Vas clanek se zaujetim.

Ale jedno mne prekvapuje. jak vite, ze jste pravicak? Zda-li Vase predstava pravicactvi je dle Vasich guru, potes pan Buh. Vy pravicaci nejste, jen banda zlodeju a "snilku" dle vlastnich zajmu osobnich. Ani se nemate od koho naucit pravicactvi.

Souhlasim s tim, co se tyce pana Matejky. Ten by stavel koncentracni tabory.

1 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.