Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

JNP

26. 7. 2010 17:41
To jste mě rozesmál...

Nemáte televizi a kritizujete televizní pořad dle článku, kterej kdosi kamsi napsal? Vy jste ale srandista... ;-D

0 0
možnosti
J

Judita2

26. 7. 2010 17:59
Re: To jste mě rozesmál...

To jste vedle jak ta jedle. Autor se nemusí dívat na programy v televizi ale na PC online, jeho recepty jsou tam dopodrobna vypsány. S autorem souhlasím a kdybyste dočetl blog do konce, zjistil byste, že sám autor sděluje, že nemá vůbec nic proti Italovu pořadu, jsou tam jistě i velmi zajímavé recepty, ale nemusí je vydávat za italské, když nejsou. Autor kritizuje spíše nás, že si necháme vysvětlovat, jak postavit vodu na kafe, přestože jsme nárok kuchařů a gurmánů. R^

0 0
možnosti
PH

quasar11

26. 7. 2010 17:29
zbytečně Vám stoupl tlak :)

Já zas nechápu, že se můžete nad něčím takovým rozčilovat. Pokud Vám to přijde stupidní no tak to nesledujte. Je to stejné jako třeba s dechovkou. Fůra lidí ji nemusí, tak ji neposlouchá. Mě se příčí Babica, tak jsem se na něj jednou kouknul, řekl si - nic moc - a čumím na Itala, který má šmrnc. A víc neřeším. Dělejte to stejně, nebo si zkrátíte život :)

0 0
možnosti

abrakus

26. 7. 2010 16:55
ach jo ...

... mě ten ital fakt baví ...;-D

0 0
možnosti
V

Vikiš

26. 7. 2010 17:18
Re: ach jo ...

...je s ním větší sranda než s babičkou i kdyby vařila sebelíp. ;-)

0 0
možnosti
R

Rizo2

26. 7. 2010 16:49
ohanka

takze ital ukazal recept na ohanku a ze je to tradicni rimskej recept a vy tady melete neco o uplne nejakem jinem receptu a ze tam nepatri olivovej olej, to mozna nepatri do toho anglickeho ale co to ma spolecneho s rimskym receptem to nevim, snad jen tu zakladni surovinu

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

26. 7. 2010 16:59
Re: ohanka

a všechny ostatní suroviny... Je to v podstatě totéž.

0 0
možnosti
MR

iluminat

26. 7. 2010 16:40
je to sice srandicka i od Sira P. ale i on to rika

ze to muze byt "embarrasing" nekoho ucit varit kasi, ale vsude na Zapade tak tomu je, bohuzel i ve mestech tretiho sveta, treba v Latinskej Americe, neumi uvarit kafe, i to si kupujou hotovy.

V Anglii uz jsem videl i varena vejce v supermarketu. I to je jaksi zahada jak se ty vejce vari (alespon pro vetsinu mladych holek)

To se pak nedivte.

0 0
možnosti
JX

Jub

26. 7. 2010 16:32
Berete to moc vazne,

vsechny porady o vareni jsou zabavne porady a ital je tam jenom proto ze ma srandovni prizvuk a je vcelku fotogenicky, nic vic, nic min.

0 0
možnosti
J

jurneff

26. 7. 2010 16:31
Cha

Oháňku jsem neviděl, ale Cartneyho kaše je teda bomba.

0 0
možnosti
A

AAA1

26. 7. 2010 16:28
jo, holt dneska je děsněj mistr italský kuchyně

každej kdo se naučil říkat álijo ólijo feferončijo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.