Děkujeme za pochopení.
Bereniké
Michopulu
Že je samozvaná odbornice Michopulu kus hovězího, vím už delší dobu. Zajímalo by mne, jestli si to někdy zkusila - ty samé ingredience zabalit do plátku masa a poté pouze podusit maso s ingrediencemi. I když bude stejné dávkování, zavinuté je prostě lepší. No, třeba neumí vytvořit závitek, aby se nerozpadl, tak si takto odůvodňuje, že je to vlastně zbytečné.
Bereniké
Boneless Birds
Když si zadám do googlu "meat rolls", vypadne mi spousta receptů v angličtině. Takže nechápu, co je podle madam na španělákovi socialistického. Zrovna tenhle recept, nazvaný "Boneless Birds", je původně norský a je hodně podobný našemu španělského ptáčkovi (ale ten je dokonalejší, má víc ingrediencí)
janduben
vcelku souhlas
ale ta anglicka rybarska pastika se napadne podoba rychle namce z mimibazaru maji anglicane nejake dobre jidlo ktere si davaji lide i mimo anglii?
Rob J.H.
Re: vcelku souhlas
já vim, namontoval jsem ji tam takhle trošku naschvál Když ono když dva dělají totéž, není to totéž. K těm Angličanům: Mají skvělé úpravy masa, hlavně divočinu a hovězí, ačkoli u jiných věcí jejich kombinace na nás působí dost... řekněme odvážně. Když kliknete na rubriku "u plotny", najdete tam pár mých pokusů o popularizaci britské kuchyně, nejčastěji dělám "stew", o němž pěju ódy tady http://hrebicek.blog.idnes.cz/c/135347/Duste-duste-duste.html#t2
Camino.
Re: Dostal jste mně
Hrebicku, mate mne na svedomi, ted znasilnim mrazak a lednici a zitra Vam dam vedet, co bylo k veceri....u mne je 16.52. Doufam, ze jsem Vam ten blog moc nezadelala, ale dobre se to cetlo a i diskuse vlidna!!!, coz se na idesu moc casto nestava
- Počet článků 137
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 4078x