Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

assco

23. 8. 2012 11:14
dalsi super vec

A uz vas mam v oblibenych... Jen mne trochu stve, ze si sam nezvladnu udrzet ten skvely nadhled... Ale ja se snazim gringo... Snazim se. (a ted z ceho to je :) )

3 0
možnosti
DM

Aretta

23. 8. 2012 14:26
Re: dalsi super vec

Ha, Vás si musím hlídat. Zaujal jste mě u Havlíka R^

0 0
možnosti
PP

fidel

23. 8. 2012 8:30
smekám ....

výborně i čtivě napsáno. . . . . .  autor uchopil problematiku  i argumentačně, bez pocitu či tvrzení, že ten můj názor je jediný správný nebo všechno vím, všechno znám, nic mě nemůže překvapit ........ přemýšlí, nabízí dialog ... R^

3 0
možnosti
LW

ultraviolet

22. 8. 2012 22:27
Excelentní příspěvek

:-)!!

7 0
možnosti
EK

Evelina Keletiova

22. 8. 2012 22:04
dalsi vyborny clanek, dekuji

vzdycky me napadne, ze kdyz nekdo "obden besni proti homosexualum" tak nejspis bude mit sam nejaky loznicovy problem. osobne si myslim, ze adopce by se mohly zjednodusit vseobecne, jak spravne pisete, neni dneska nic jednoducheho adoptovat dite, i kdyz zijete v heterosexualnim vztahu. pro dite a jeho normalni vyvoj je lepsi byt v rodine, byt se dvema tatinky (nebo maminkami), nez v ustavu.

4 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_chrní_v_trní

22. 8. 2012 20:18
a heterouši žerou baby

...aspoň já dost ;-)

6 0
možnosti
F

fleec

23. 8. 2012 7:21
Re: a heterouši žerou baby

...zase ale nežereš jeleny;-D

0 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

22. 8. 2012 19:12
V podstate souhlas

Take vnimam tyto debaty o adopcich spis jako teoreticke, ostatne nutno si uvedomit, ze v CR, o kterem se bavime, je tech paru, ktere nutne chteji adoptovat ted a hned, spis malo. Nutno si take uvedomit, ze ony pochody jsou spis novinka ze zapadu, Cesi se toho jeste nenabazili, ale porad je to spis jako karneval nez nejaky pochod za prava, protoze uprimne receno, takove pochody nici nazor nezmeni. Take je nutne si uvedomit, ze ne vsichni gayove se do takovych pochodu zenou a ze spousta gayu je nenapadna a zije uplne jinak nez v latexovem oblecku s turinem v ruce 24/7. Z adopci homosexualy mam trosku rozporuplne pocity, nejsem unesena ani z adopci svobodnymi (vetsinou zenami). Deti k adopci je dost, zakony jsou vsak zastarale a jiste by se mely upravit tak, aby adopce mohla probehnout rychleji. Deti k adopci by mel dostat par zena muz prednostne a svobodne stare panny, kterym ujel vlak nebo rozum, a homosexualove by nemeli mit prednost. Nevidim to vsak jako diskriminaci, ale pouze

3 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

22. 8. 2012 19:18
Re: V podstate souhlas

to, ze dite ma mit muzsky a zensky model a pokud se o dite uchazi manzele versus svobodna zenstina versus dve zeny/dva panove, mel by snad mit prednost muz a zena, kteri jsou svoji..jiste, muzete namitnout, ze lepsi svobodna karieristka/stara panna nez decak, ale nejsem si tim tak jista. Muzete take rict, ze nekteri homosexualove jsou v podstate muz a zena, jenze to tak neni u vsech. Ta predstava, ze kazdy gay je zzenstily a kazda lesba muzna, je nespravna. S adopcemi to vsak neni tak horke, pokud oba muzi/zeny dokazou, ze jsou opravdu vhodni pro vychovu diteti, asi ano teda, ale ne prednostne pred ostatnimi pary. Jak pisu, mam z toho vseho rozporuplne pocity, na jedne strane nejsem unesena z dvou zenskych ci dvou muzu a adopci, na druhe strane jsou ted deti skoro v 50% vychovavany svobodnymi, rozvedenymi matkami a v zenskem prostredi bez muzskeho modelu, coz skodi detem hodne. Co mi vylozene vadi, je umele vyrabeni deti (ale to se nedeje v CR - ZATIM) via zkumavky a darce/nosicku.

3 0
možnosti
FR

Robin Ood legenda Sherwoodu

22. 8. 2012 16:43
Říkat o sobě že jsem inteligentní může jen někdo, kdo má sám

...se sebou trochu  problém... Musel jsem to číst vícekrát, abych uvěřil, že tu moudrou větu napsal opravdu pan Kroupa. Ten pan Kroupa, který se opakovaně chlubil údajnou výší svého IQ a ten pan Kroupa, který v diskusi uvedl, že školy sice nemá, ale jinak je velmi inteligentní. Tohle jsem trochu upravil, ale tak to vyznělo. Aby to zase v daném kontextu nevedlo nějaké útratě...:-)

5 0
možnosti
VS

Astaroth

22. 8. 2012 16:50
Re: Říkat o sobě že jsem inteligentní může jen někdo, kdo má sám

Jo, rikal tez, ze kdyz v souctu na ruznych opakovanych skolenich pozarni bezpecnosti a zasad prace stravil v souctu 5 let pracovnich dni, je to ekvivalent vysoke skoly ;-)

2 0
možnosti
FR

Robin Ood legenda Sherwoodu

22. 8. 2012 16:28
V daném kontextu se mi zdá, že autor původního článku V.K.

... sám prošel nějakou zkušeností s homosexuálním chováním někoho z jeho okolí a pojal prudkou nenávist k jedincům této orientace. Nenávistné články s tématen homosexuality se opakují v jeho "díle" poměrně velmi často:-/

8 0
možnosti
SH

Slavoj Hloubětín

22. 8. 2012 16:38
Re: V daném kontextu se mi zdá, že autor původního článku V.K.

:-/

1 0
možnosti

dva mraky

22. 8. 2012 16:25
výborný počin

Dobrý článek a polemika s jinými blogery. Stojí to oběma nohama na zemi. Do spousty hlav bohužel nemá šanci proniknout.

4 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1b

22. 8. 2012 16:56
Re: výborný počin

R^

1 0
možnosti
FH

Bouše

22. 8. 2012 15:55
Vcelku s autorem souhlasím,

i když jednu výhradu k adopci dětí homosexuálními páry bych měl:

Jak všichni víme, děti dokážou být velmi kruté. Jak se asi takové adoptované dítě bude cítit, když se mu ve škole začnou spolužáci posmívat, že má doma dva "tatínky-buzíky". A pár takových posměváčků z nepříliš vzdělaných rodin se určitě najde, o tom nepochybuji.

2 0
možnosti
LA

lord Acton

22. 8. 2012 15:57
Re: Vcelku s autorem souhlasím,

.. nevím jestli je to o vzdělání, spíš bych viděl problém v toleranci. Vy žijete v nějakých předsudkách, že lidé bez vysoké školy "žerou děti" k obědu loví krysy a plivou na homosexuály.. Rv :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.