Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OKV

oldfashioned Kokodák v1b

22. 8. 2012 15:51
tohle snad ví každý inteligentní jedinec...

:-)R^

(článek opětovně skvělý formou i obsahem, jen trochu dlouhý. Nygrýni a smetanovci to nedočtou, my inteligentní to víme:-))

3 0
možnosti
VK

bloger-Vladimír Kroupa

22. 8. 2012 15:58
Re: tohle snad ví každý inteligentní jedinec...

Říkat o sobě že jsem inteligentní může jen někdo, kdo má sám se sebou trochu  problém...;-D

0 0
možnosti
DH

starahomolkova

22. 8. 2012 15:30
Opět

souhlas.

2 0
možnosti
JL

uumaa

22. 8. 2012 15:28
Velmi rozumná úvaha

:-)R^

4 0
možnosti
DM

Aretta

22. 8. 2012 15:28
Výborně!

R^R^R^

Mám ráda Vaše neagresivní vyjadřování, polotóny, které volíte, jakési přemýšlení nahlas - to přemýšlení, které u většiny článků, které jsou spíše  "zvěstováním" a "zjevením prav", postrádám.

4 0
možnosti
AJ

astrudina

22. 8. 2012 15:24
Ono, autore, nejde o nějaký průvod

Namísto aby se dnešním mladým lidem, budoucím rodičům, předkládaly vzory, vhodné pro budoucí další existenci společnosti jako takové, ÚMYSLNĚ se jim podstrkují nevhodné vzory soužití a slepé uličky.

Pro další existenci společnosti a pro zachování rodu je nezbytné, aby se lidé ženili a vdávali, aby měli děti a řádně je vychovali a postavili do života. To by měl být vzorový model.

Namísto toho se Evropa a Severní Amerika předhání v prolamování všech možných tabu, v podpoře slepých uliček (kterými vztahy lidí stejného pohlaví jednoznačně jsou). Mladým lidem se napovídá, že v každém dříme latentní homosexuál, jen to zkusit, být homo je "in"...

A co je za tím? Že by snaha Římského klubu a zelených šílenců snižit počet lidstva o polovinu? No, to začali na špatných kontinentech, dosáhnou jedině toho, že se sem přelije vlna populace z Ásie a Afriky. A nějaké iluzorní adopce homolidí to nevytrhnou.

A "lesicatko" prosím, dejte si své odkazy na články z odborných tiskovin... za klobouk!

6 0
možnosti
P

pavev1

22. 8. 2012 15:32
Re: Ono, autore, nejde o nějaký průvod

R^R^R^ a ještě jednouR^.

0 0
možnosti
JB

hendrixx

22. 8. 2012 15:14
Dobrý článek, jen ohledně těch adopcí...

Není to tak, že by v dětských domovech byl nedostatek dětí volných k adopci. Spousta heterosexuálních párů čeká na adopci dlouho, protože má náročné požadavky - například: blonďatá modrooká zdravá holčička do jednoho roku, se známou rodinnou anamnézou, matkou minimálně SŠ atd. Čím přesnější požadavky, tím déle čekají. Pokud by homosexuální pár byl ochoten adoptovat nebo vzít si do pěstounské péče dítě starší s tělesným postižením atd., může ho mít relativně velmi rychle, pokud zákon připustí společnou adopci homosexuálních párů.

U nás mohou adoptovat i jednotlivci, pročež homo-pár může už dnes teoreticky společně vychovávat adoptované dítě. Před úřadem je však v takovém případě adoptivním rodičem jen jeden člen onoho páru.

4 0
možnosti
L

lesicatko

22. 8. 2012 15:16
Re: Dobrý článek, jen ohledně těch adopcí...

Presne.

1 0
možnosti
VK

bloger-Vladimír Kroupa

22. 8. 2012 15:13
.

Když nad tím tak přemýšlím, zkusím to napsat narovinu. Homosexuálové - mám na mysli hlavně muže, se mi prostě hnusí. Hnusí se mi představa, co spolu dělají, je to stejné, jako by se mi hnusila představa lidí, co pojídají živé žížaly. I kdyby se okolní svět postavil na hlavu a tvrdil mně, že žrát žížaly je norma, stejně by mi z toho bylo šoufl. A že v nich vidím jen ,,sexuální" zvrhlíky? No ano, částečně je to pravda. Když se ale zamyslím nad formou Prague Pride, tak co to bylo jiného než upozornění na sex a jeho jinakost v porovnání s heterosexuály...? Co jiného vidět ve vystrčené nahé zadnici do kamery? Vystrkují snad ženy - hetero a muži - hetero, na prvního máje do kamer na Petříně své vaginy respektive penisy, aby společně ukázali světu jak jsou free a jak se nebojí poukázat na svou sexualitu? Homosexuálové si to v naprosté většině u heterosexuální většiny podělávají sami.

1 0
možnosti
RK

lemrouch sv. Matouše Přečáply

22. 8. 2012 15:16
Re: .

Vladimíre, když se vám představa na to, co spolu ti dva chlapi dělají, hnusí, tak si to prostě nepředstavujte, a je to R^

10 0
možnosti
LA

lord Acton

22. 8. 2012 15:03
Celá debata

je silně ideologicky zaměřená, veřejné mínění je na objednávku ovlivňováno, politická korektnost diskvalifikuje nehodící se argumenty.... Bohužel tímto trpí nejen společenská debata, ale i věda, která je také pod společenskou objednávkou.  Tahle společnost je nás všech, tak mají zaznít všechny názorové skupiny, o to víc, když jde o experimenty, které chce společnost páchat na malých dětech jen z toho důvodu, že si homosexálové připadají okrádáni na právech. Jejich pohled na lidská práva je ale naprosto vyšinutý....

2 0
možnosti
OK

iacobau

22. 8. 2012 14:55
Dítě má v rodičích vzory,

a to běžně mužský a ženský. Velká část lidí získává vztah k lidem opačného pohlaví právě na základě vzorů v rodině a vztahy v rodině formují jejich schopnost vztahů obecně. Jakékoli problémy v rodině, v chybějících mužských či ženských vzorech (či naopak v jejich přebytku) se podepisují na člověku a jeho povaze. Mimochodem, proto také bývá tolik problematických dětí z dětských domovů. Jim totiž chybí pevné zázemí malé komunity, na jejíž členy se plně může spolehnout. Takže je možné, že z určitého hlediska je lepší adopce homosexuálním párem než výchova v dětském domově, ale taková alternativní rodina zase rozbíjí tradiční funkční model, na kterém je tato společnost postavena (čímž neříkám, že každá tradiční rodina funguje optimálně, jako jako systém se však osvědčila). Mnozí konzervativní lidé, zejména nábožensky založení (kde morálka vychází z posvátného, božského), budou těmi, kteří budou brzdit tento společenský posun. Podle mne je to správné, ale nemusíte se mnou souhlasit.

3 0
možnosti
L

lesicatko

22. 8. 2012 15:05
Re: Dítě má v rodičích vzory,

Nie, deti v decakoch netrpia nedostakom vzorov v rodine, ale citovou deprivaciou vyplyvajúcou z toho, že dieťa potrebuje aspoň jednu materskú osobu, ktorá mu poskytne nepodmienenú lasku. To v decakoch  nedosiahne ...

A to existujú aj vynikajúce riaditeĺky decakov, ktoré ale tvrdia, že jednoznačne lepšia je rodina. Akákoĺvek funkčná...

2 0
možnosti
W

wiki5

22. 8. 2012 14:52
ono to cele neni o klaceni....

"Stejně jako v normálních domácnostech táta neklátí mámu na kuchyňské lince, když si zrovna ve dřezu pouštějí děcka lodičky, o té strašlivé sexualitě homosexuálního páru by děti věděly zhruba stejné prd, protože i ta se odehrává za zamčenými dveřmi."

... ale o modelu, kteremu je dite vystaveno 24/7. Uz ten zpusob vaseho vyjadrovani nasvedcuje, ze si neuvedomujete ani desetinu toho o cem to skutecne je.

1 0
možnosti
L

lesicatko

22. 8. 2012 14:55
Re: ono to cele neni o klaceni....

A o čom to je ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.