Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborných blogerů je tu jako šafránu.A většinou, ke smůle čtenářů, píší máloR^

"Hulila" jsem, už jako dávno dospělá, asi 5x v životě. Na festivalech, k nimž se prostě ta tráva hodí nejvíc.

  U těch mladých lidí je opravdu to nebezpečí, že jim za nějakou dobu tráva stačit nebude. Anebo usednou zhulení za volant. Mládež bych v tomto fakt nepodceňovala, nebezpečí přechodu na tvrdší drogy tu je a bude.

5 2
možnosti

JJ, souhlasím že tenhle autor to má v hlavě srovnané. A důležité je, že nepíše černé či bílé. Snaží se vystihnout problém z více stran.

Co se mladých týče, nebojte se, oni se s tím poperou. U nás je to deformované komunisty, ale ve světě je pár generací které mohli hulit relativně svobodně a nezabilo je to.

Dospívajícím určitě nebude tráva stačit. Máme tu i další relativně bezpečné drogy, jako je hašiš, extáze, pod rozumnou kontrolou by se sem dalo zařadit i LSD (aby nám lidé nelítali ze střech). Bohužel zákazy hlupáků nás odstřihávají i od těchto drog.

Když nějaký parchant usedne za volant opilý, pravděpodobně pojede hodně rychle. Pod vlivem trávy pojede pomaleji. Čím zhulenější, tím pomaleji. Neříkám že někoho nesejme. Ale nízká rychlost snižuje rizika.

6 2
možnosti
HZ

Ouvej, tahle úvaha se mi nelíbí. Drogy včetně alkoholu za volant nepatří! Navíc  ty nepovolené drogy mají delší a dost nevypočitatelný dojezd. Koneckonců i J.X.Doležal po přeměření hodnot v krvi dobrovolně odevzdal řidičský průkaz. :-/

3 0
možnosti

Pokud někdo sedne pod vlivem ať trávy či alkoholu za volant, má přijít o řidičák. Bez diskuzí. Jen uvádím rozdíl mezi trávou a alkoholem za volantem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.