Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

nevím, pane autore zda kouříte, ale řekněte na rovinu: nebyla by to významná úspora času, kdybystse toho nechal? těch prachů, co by se ušetřilo, a času stráveného psaním prokuřáckých blogů :-P

stejně to v hospodách zatrhnou, jako všude jinde. je to jen otázka času.

7 7
možnosti
SC

Chlape, vy se opirate se vsi vervou do "militantnich nekuraku", ale pripada mi, ze vy sam jste pomerne velky militarista :-)

7 5
možnosti
PN

P12e34t54r 47N95o61v76á44k

2. 6. 2013 19:48

O kouření jako takové nejde, ale je fakt, že zajdete se známýma do baru či hospody a smrdíte jak popelnice...!!

7 5
možnosti
JZ

Kolikrát tam zajdete a jak dlouho tam budete!Ten článek je napsán jasně!Skuste si zadat IQ!Možná budete rádi,když to zmáknete na 70!;-D

3 6
možnosti
VO

Hm, spousta hospodskych - pokud by to bylo legalni - by chtel do hospody automaty, protoze to prinasi penize, kdazdy by tam chtel prodavat drogy, protoze z toho je vyvar jak prase, kazdy by chtel prodavat komukoli cokoli, protoze z toho proste jsou penize. Argumenty uvedene v blogu jsou naprosto scestne. Jsme kultivovana spolecnost, kdy ti, co provozuji ostatnim neprijemnou cinnost, by meli mit ohledy a ne ohanet se svobodou.

12 7
možnosti
MK

Proč zcestné? Kouření je snad nelegální jako drogy?

Navíc hospodský vykonává činnost pro svůj zisk, nikoli kvůli Vám. Vy jste až ten vedlejší produkt

5 3
možnosti
PV

P14a74v96e85l 48V11a19i32s

2. 6. 2013 17:59

Je hezké dělat z lidí, kteří nejsou závislí na nikotinu, ty horší. "Jejich problém, že jsme omezení a nejsme schopni chvíli nekouřit." "Jejich problém, že jim vadí, že všechno kolem od toho smrdí". Holt se východ v naší zemi nezapře, škoda ;)

Ještě, že mám kamarády kuřáky, kteří chodej ven a nevadí jim chodit do těch pár nekuřáckých hospod, který v našem měste jsou. Je celkem masakr číst tu omezenost jak v samotném článku, tak i tady v diskuzi.

18 3
možnosti
JN

Nu, presne o takovych lidech, jako jste Vy, je tento clanek.

Nedela z nekuraku horsi, jen se vymezuje proti tem z nich, kteri ihned zacnou ublizene knourat, kdyz si nekdo jiny chce nekde jinde delat neco jineho

6 0
možnosti
MZ

No, abych tady trochu rozproudil žhavou krev ... já bych postavil cigarety na stejnou úroveň, jako drogy typu heroin, kokain .... a byla by otázka vyřešena :o)

10 6
možnosti
IF

Ano, v tom máte pravdu. Ovšem stávající situace, kdy stát na těch drogách vydělává a přitom proti nim bojuje je docela schizofrenní :-/

10 0
možnosti
JV

J52a75n 91V80á65ň26a

2. 6. 2013 14:58

Každému co jeho jest a to tenhle blog přesně vystihuje. Pokud chce mít nekuřák nekuřáckou hospodu, ať si ji rozjede a uživí sám a za svoje.

12 6
možnosti
MP

Ze stejného důvodu si vy kuřáci můžete rozjet hospodu striktně kuřáckou a otravní kuřáci vám do ní nepolezou;-D

4 1
možnosti
IF

Doporučuji rozhovor s primářem hematoonkologie Vladimírem Kozou:

http://www.youtube.com/watch?v=jcNfnApWtWU

Pro netrpělivé alespoň od 12 minuty

1 1
možnosti
LH

Pane Františku, já bych p.Pecinovi doporučovala rozhovor spíše s primářem psychiatrie;-D

1 0
možnosti
MK

Nekuřáci mají pravdu. Kouření je škodlivé. . Dělal jsem játra na cibulce. Rodina má k tomu ráda rýži a mně chutná houskový knedlík. Tak jsem uvařil rýži a vymazlil jsem si knedlíček vařený v páře. Když bylo hotovo, skočil jsem si na terasu zakouřit, než to trochu vychladne a ta sviňa můj pes mi zatím z linky stáhnul obě šišky a teplé je sežral. Myslel jsem, že nejdříve zabiju psa a pak sebe.

15 1
možnosti
Foto

Teď si psa radši pořádně přivažte, ať vám neuletí.

7 0
možnosti
PN

nekuraky bych pozadal o trpelivost, protoze i u nas jednou ten zakaz projde. je to jen otazkou casu. s tim vedomim lze brat argumenty kuraku se shovivavym nadhledem. oni kolem sebe budou samozrejme kopat a pokouset se obhajovat pozice, ktere jsou slabsi a slabsi, ale nemejme jim to za zle, kazdy ma pravo na svoji pravdu. nektere boje jsou proste prohrane bez ohledu na usili obrancu.

8 8
možnosti
JP

ano, to je mozne ... nicmene doufam, ze ja se toho jiz nedoziji, a s jistou davkou skodolibosti dodavam, ze vy take ne.

9 2
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.