Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Církev a bulvár? Kultura kýče? Asi jo...

"Přijdu, až budou nastavovat zrcadlo."

Díky za nastavení panu Há ;-)

8 0
možnosti
MR

presne jak pisete, nevime o co jde. To ze tam vtrhli v casu modlitby, je proto aby tam byli vsichni a nikdo nemel cas jit znicit nejake dokumenty. A kdyz se doctete ze v Rakousku udelali to same, tak to nejak do sebe pasuje, a my se dozvimo proc to bylo jak to bylo az bude po vsem. Pokud jde o nejakou vaznou vec, nebudou to davat do  novin, to da rozum.

9 0
možnosti
MK

R^ Pan Halík se jednou z té "své ekumeny" jednou zblázní. Nejenže je v rozporu s Písmem, ale také v rozporu s katolickou teologii ke které se tak rád hlásí jako katolický teolog. Ovšem ta "jeho" teologie je v rozporu s učením církve a nejen katolické. Tím nejen myslím tradiční protestantské církve a nikoli novodobé haleluja denominace.

11 0
možnosti
Foto

Je vám, dúfám jasné, čo stě teraz zuósobil?

5 0
možnosti
VP

Slova tohoto duchovního naznačují, že církev svatá je ochotna se spojit i s ďáblem, pokud jí to přinese výhody.

4 4
možnosti
MK

Slova toho duchovního naznačují, že blbci jsou všude.

14 0
možnosti
PP

R^ perfektní rozbor. 

Jsem flegmouš, ale už když jsem zahlédl nadpis a perex článku o Halíkovi, měl jsem chuť dotyčného pána kopnout s rozběhem kamsi, klidně i zepředu, natož když jsem dočetl k pasáži, kterou rozebíráte v bodě dva. Pro mne je naprosto nepředstavitelné, že by policie našeho státu měla přihlížet k jakémukoliv církevnímu zvyku, či obyčeji, nebo všeobecně k jakékoliv specifické "zábavě" jedné skupiny lidí. Zde výjimky dělat nelze.

14 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.