Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta otázka slyšet ale není, vše se točí kolem vulgarity a ne kolem zákona samotného. K tomu si přidáme Pussy Riot a výklad, který zde blogeři podávají...ono je to fajn, ale nějak mi to rozhořčení v poslední době nejde, no jo, tak máte, co jste chtěli, chtěli jste lidového burana, zlo, které znáte, tak prosím. Je jasné, že rozhořčení bude v psané podobě, že nebude obnovena krásná tradice defenestrace, takže? Kola štěsteny se točí dál a já chápu váš pohled na věc, za mou maličkost karma. Já vás prostě ráda čtu:-)

1 0
možnosti

Nic moc, pane Hřebíčku. Takové neslané nemastné. Nám na vás vadí, že máte nějaký názor, ale my nevíme jaký!

2 1
možnosti

P10e27t16r 61P34e19t69r47o82v

5. 11. 2014 19:26

Psát umíte, o tom žádná, ale ...

Proč by si jeden nedopřál trochu toho pohoršení, proč nedat najevo nesouhlas či odpor? Jistě, je to mnohdy patetické, přepjaté, zbytečně hysterické, ... skoro jako vaše "svazácká kulturní fronta".

3 0
možnosti

Kdyby každý dokázal tak jako dnes Vy vyjádřit své pocity ve směru k někomu koho nemá rád, myslím, že by byly věškeré zbraně k ničemu. Vám karma.

5 0
možnosti

Dle zákona lze prezidenta odvolat z zcela mimořádných důvodů. Všechny petice a demonstrace jsou bezvýznamné. Jde o štěkání malého psa na vlčáka, a ještě za plotem.

1 0
možnosti

Tak hlavně petice za odvolání je blbost, protože prezident je neodvolatelný. Kdyby se petice jmenovala Petice požadující odstoupení prezidenta, tak by aspoň byla relevantní.

Autor petice si měl nejdřív prostudovat Ústavu ČR.

Jinak autore souhlas a karma.

3 0
možnosti

Tak ona to myslím je petice za odstoupení, ne za odvolání. Ale upřímně řečeno je to úplně jedno, protože jakápak je asi pravděpodobnost, že by kvůli ní Zeman odstoupil. Možná ještě menší, než že by ho odvolali :-) Mně se zdá jalová už sama ta myšlenka přivolávání, odvolávání, nastupování a odstupování prezidenta, když máme normálně možnost přímé volby. A děkuji.

5 0
možnosti
Foto

Ano. A jinak i o tom sedmnáctým to je. A v čí režii, to je také celkem jasné. Už zbejvaj jen ty mejdanisti ze staromáku a nahozený Chrnimírovo číro. Schemik se snaží fest.:-P A jestli to ,,lid" zbaští. Vo tom to všechno je. Pak už jen Poseltovi vodevřít na hradě kancl a zavíst jako hlavní jazyk dojč.;-(

0 2
možnosti

Ke kvalitě tohoto zákona patří jedině takové slovo. Toto přídavné jméno používám zcela výjimečně v jediném případě. Když mluvím o tom, jak minulý režim zku..vil myšlení mnoha lidí.

2 0
možnosti

Pane Hřebíčku,velice rozumný článek.Samozřejmě karma.  R^

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS